algemene voorwaarden l  privacy policy

 
  SELECTEER UW BESTEMMING
  Selecteer een reis bestemming om uw gewenste rondreis te vinden bij
Ervaar Reizen.
WAAROM ERVAAR REIZEN  
De specialist voor uw rondreis  
Bestemmingen wereldwijd  
Ook voor op maat rondreis  
Groot aanbod rondreizen  
Jarenlange rondreis ervaring  
     
Op zoek naar een rondreis door Amerika?
ErvaarAmerika.nl heeft een groot aanbod groep-, auto- en camper rondreizen binnen Amerika.
Op zoek naar een rondreis door Azië?
ErvaarAzie.nl heeft een groot aanbod georganiseerde en individuele rondreizen binnen Azië.
Op zoek naar een rondreis door Australië?
ErvaarAustralie.nl heeft een groot aanbod georganiseerde, individuele en camper rondreizen Australië.
Op zoek naar een rondreis door Afrika?
Safari rondreis, avontuurlijke en actieve reis, gezinsreis met kinderen of single reizen in Zuid-Afrika, Kenia, Namibië en meer...
 
TOPAANBIEDINGEN  
     
    Ervaar Reizen hecht veel waarde aan uw vertrouwen in onze organisatie. Op deze pagina informeren wij u over de wijze waarop wij omgaan met uw persoonlijke gegevens.

    Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp)

    Wanneer u gegevens aan Ervaar Reizen verstrekt, vallen uw gegevens onder de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp). Deze wet geeft regels ten aanzien van de verwerking en bescherming van uw persoonsgegevens.
    Bij het College Bescherming Persoonsgegevens (CBP) hebben wij onze verwerkingen van persoonsgegevens aangemeld en geregistreerd. U kunt deze inzien via www.cbpweb.nl

    Invullen van persoonsgegevens

    Voor het maken van bijvoorbeeld een boeking of het aanmelden op de nieuwsbrief wordt u gevraagd naar persoonlijke informatie. De persoonlijke gegevens die u invult gebruiken wij uitsluitend om de service te verlenen, het betreffende reisproduct te leveren of u in de toekomst over reisproducten te informeren.

    Tijdens het boekingsproces wordt u gevraagd om gegevens van thuisblijvers te verstrekken. Wij gaan er van uit dat u de thuisblijvers zelf informeert dat wij hun gegevens in ons bezit hebben en uitsluitend zullen gebruiken in geval van een calamiteit.

    Verzameling van persoonsgegevens

    Voor een compleet en actueel overzicht van de gegevens die Ervaar Reizen verzamelt en verwerkt, verwijzen we u naar onze registratie bij het CBP. Via www.cbpweb.nl heeft u direct inzage.

    Verwerking van persoonsgegevens

    Om de service en het reisproduct zo goed mogelijk te leveren kan het noodzakelijk zijn uw persoonsgegevens beschikbaar te stellen aan onze leveranciers of derden, die de uiteindelijke producten en diensten leveren die u bij ons heeft geboekt. Wij zullen uw persoonsgegevens nooit zonder toestemming verstrekken aan personen of bedrijven voor commerciële exploitatie.
    Wanneer u naar het buitenland reist, kunnen wij verplicht worden (door overheidsinstanties op vertrek- en aankomstpunten) dat uw persoonsgegevens verstrekt en verwerkt worden in het kader van een grenscontrole, immigratie-, veiligheids-, antiterrorisme- en andere doeleinden die toepasselijk worden geacht. Ook als het verstrekken van gegevens niet verplicht is, kunnen wij besluiten overheidsinstanties toch behulpzaam te zijn.

    Inzage, correctie en verwijderen van persoonsgegevens

    Wij zijn verantwoordelijk voor de gegevensverwerking. Indien u inzage, correctie en/of verwijdering van uw persoonsgegevens wilt, kunt u dit doen via contact@ervaarreizen.nl

    Vragen

    Heeft u vragen of opmerkingen over ons privacy beleid, dan kun u deze richten aan: contact@ervaarreizen.nl

    Wijzigingen

    Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in de privacy policy. Keer daarom regelmatig terug op deze pagina voor het actuele privacy beleid.

    Laatste wijziging: 20-12-2016